Zašto sa nama?

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u različitim planinarskim aktivnostima sa nama ćete posve sigurno uživati u istinskim „outdoor“ avanturama, naravno na bezbedan i siguran način. Vodimo vas na predivne i retko posećene planine Balkana, na kojima od pogleda zastaje dah i punite svoje „baterije“ iskonskom energijom prirode.

Želimo da ljudima približimo planine na poseban način, da pokažemo da se i zimi može uživati u planinskim lepotama. Na našim avanturama možete se osećati kao prvi istraživači nepoznatih i dalekih prostora, kojih je veliki broj na Balkanu, uprkos dostignućima savremenog društva. Uz nezaboravnu avanturu, sasvim sigurno možete naučiti puno toga o planinama, različitim lokalitetima, prirodnim lepotama i specifičnostima, upoznati nove ljude i njihov način života.

Boravak u planinama u toku zime je sam po sebi izazov i zahteva puno znanja i veštine, kao i posebnu opremu. Osim avanturizma, naš rad je usmeren i na edukaciju i obuku svih koji žele da nauče nove veštine i steknu korisna znanja, koja će im omogućiti bezbedno bavljanje zimskim planinskim aktivnostima. Osim što želimo da svoja saznanja podelimo sa drugima, svesni smo da je proces učenja uvek dvosmeran. Znamo da uvek možemo naučiti nešto novo i korisno od drugih i zato težimo razmeni iskustva i znanja sa drugima. Saradnja je ključna reč za uspeh svake akcije u planini.

Do sada, kod nas na kampovima polaznici su imali priliku da uče od:

  • Nathan Fry, AMGA Assistant Alpine Guide, najviše licence na planeti vezano za lavinsku obuku (Avalanche PRO 2, full education Chamonix).
  • Marco Milanese, https://www.marcomilanese.com/ profesionalni planinski vodič i frirajder. Čovek koji u svom delu Italije radi „avalanche bulletin”. Ambasador za „North Face”.
  • Slobodan Glumac, instruktor snouborda IV nivoa (međunarodna profesionalna licenca ISIA).
  • Vladimir Ranković, profesionalni speleolog, jedini sa francuskom licencom monitora u ji. Evropi. Doktor za tehnički deo obuke (sidrišta, izvlačenje iz pukotina, abzajl itd).

Kao što vidite, kod nas se mnogo toga može naučiti od najboljih kako bi spakovali svoj „skill set“ za ovaj sport, a to je krucijalno.

Poseban program i ponudu imamo za sve koji žele da unaprede rad u svojim firmama i radnim timovima, kroz organizaciju tim-bilding aktivnosti. Zahvaljujući avanturizmu, planinskom ambijentu, dinamičnim i pažljivo osmišljenim sadržajima sasvim sigurno ćete unaprediti svoj tim. U uslovima i akcijama koje nudimo, usmerenost jednih na druge i timski rad postaju nužnost, što vam garantuje da ćete uz dobru zabavu izgraditi kvalitetan tim.

Scroll to Top